OFFICIËLE LEASEPROF VESTIGING

ALTIJD RUIM ASSORTIMENT OCCASIONS

VERHUUR VAN PERSONEN- & BEDRIJFSAUTO’S

Velgen

Lichtmetalen velgen zijn met stip de meest verkochte accessoires voor de auto. Een mooie afgewerkte lichtmetalen velg zorgt voor een stralende auto. Bij Autobedrijf Wierenga in Leek kun je terecht voor lichtmetalen velgen, stalen velgen, auto banden, compleetsets en accessoires.


Leveren van lichtmetalen & stalen velgen

Een belangrijk onderdeel van de auto zijn de wielen. Autobedrijf Wierenga in Leek levert zowel lichtmetalen als stalen velgen voor uw auto of bedrijfswagen. U kunt kiezen voor de lichtmetalen velg die veel voordelen kent. Zo is de lichtmetalen velg vormvaster, hij heeft een betere balans, een betere warmteafvoer, is minder gevoelig voor roest en een heeft een fraaier uiterlijk.

Voor uw winterbanden wilt u misschien liever stalen velgen hebben omdat deze beter bestand zijn tegen de winterse omstandigheden en omdat ze voordeliger zijn dan lichtmetalen velgen die speciaal ontwikkeld zijn voor winterbanden. Welke velg u ook kiest, Autobedrijf Wierenga kan ze voor u leveren en monteren.

Groot assortiment, alle soorten maten en types

Wij hebben alle soorten, maten en typen velgen in ons assortiment beschikbaar. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Wilt u misschien weten welk type velg het beste onder uw auto past? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail. U kunt ook langskomen, de koffie staat al klaar. Wij kunnen u uitgebreid informeren over alle voor en nadelen van het type velg dat u wilt hebben onder uw auto.

Professionele apparatuur voor bevestigen en onderhoud

Het plaatsen van een velg is niet iets wat iedereen zelf thuis kan doen. Voor het monteren van de velgen onder auto is specifieke vakkennis nodig en dient daarom ook door de vakman uitgevoerd te worden. Het is van belang dat de juiste bouten worden gebruikt en dat die met het juiste gereedschap gemonteerd worden. Dit dient tevens in een specifieke aandraai-volgorde te gebeuren. Bij Autobedrijf Wierenga hebben we gekwalificeerd personeel rondlopen die overweg kunnen met professioneel apparatuur om uw velgen te monteren onder uw auto en om de velgen te onderhouden. Wij raden u dan ook aan dit niet zelf te proberen. Wij nemen dit technische gedeelte graag uit uw handen.

vraag het aan de velgen specialist van Leek

Uw naam

Telefoon

Email

Uw vraag

Over Ons

Autobedrijf Wierenga in Leek is een garagebedrijf voor alle soorten en merken auto’s. Naast het kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s, doen wij de volledige onderhoud zodat u weer veilig op de weg kan.

Contact

Autobedrijf Wierenga
Industriepark 31
9351 PA Leek
Nederland

0594-581165
info@autobedrijfwierenga.nl

Bovag Autobedrijf Wierenga
RDW erkend Autobedrijf Wierenga Leek

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden.