OFFICIËLE LEASEPROF VESTIGING

ALTIJD RUIM ASSORTIMENT OCCASIONS

VERHUUR VAN PERSONEN- & BEDRIJFSAUTO’S

Velgen richten

Autobedrijf Wierenga in Leek is de plek als het gaat om het onderhoud van uw velgen. Onze vakmensen maken gebruik van de nieuwste technieken zodat wij alle krassen, deuken en vervormingen van uw velgen zonder problemen voor u kunnen herstellen.


Herstellen van krassen, deuken en vervormingen van velgen

Uiteraard kunt u bij Autobedrijf Wierenga in Leek terecht wanneer het gaat om het onderhoud van uw velgen. De velgen zijn belangrijk voor de uitstraling van de auto en dat is van belang voor passagiersvoertuigen, maar zeer zeker voor bedrijfsvoertuigen. Daarom dragen de technici van autobedrijf Wierenga goede zorg voor uw velgen, van elk formaat en van elk materiaal. Stoeprand beschadigingen of andere beschadigingen van de velg zijn geen probleem voor onze technici op de werkplaats. Onze technici maken gebruik van de nieuwste technieken zodat wij alle krassen, deuken en vervormingen van uw velgen zonder problemen voor u kunnen herstellen.

Maakt uw velgen weer als nieuw

Onze technici gebruiken de nieuwste technieken om alle soorten schade uit uw velgen te halen. Ze gebruiken daarbij de nieuwste materialen en de nieuwste machines om uw velgen weer helemaal te herstellen. Krassen, scheuren, deuken en vervormingen behoren tot het verleden. Wij kunnen uw velgen richten, krassen weglakken en lassen zodat uw velgen er weer als nieuw uit komen te zien. Maar ook voor poeder coaten en andere velgaanpassingen draaien onze technici de hand niet om. U kunt de hele week terecht voor al uw velgschade.

De meest complete velgenservice van Leek en omstreken

Bij Autobedrijf Wierenga focussen wij ons op een compleet aanbod voor uw auto reparatie en onderhoud. Dat geldt dus ook voor onze velgenservice. Wij mogen ons de meest complete velgenservice van Leek en omstreken noemen. Dit hebben wij te danken aan onze gekwalificeerde technici en de nieuwste apparatuur voor uw velg onderhoud en reparatie. Wij richten uw velgen, repareren de krassen op uw velg, deuken in de velg en schade aan de velg en herstellen de lak voor u zodat u weer representatief de weg op kunt. We zien u graag terug bij Autobedrijf Wierenga

Vraag het aan de velgen richten specialist van Leek

Uw naam

Telefoon

Email

Uw vraag

Over Ons

Autobedrijf Wierenga in Leek is een garagebedrijf voor alle soorten en merken auto’s. Naast het kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s, doen wij de volledige onderhoud zodat u weer veilig op de weg kan.

Contact

Autobedrijf Wierenga
Industriepark 31
9351 PA Leek
Nederland

0594-581165
info@autobedrijfwierenga.nl

Bovag Autobedrijf Wierenga
RDW erkend Autobedrijf Wierenga Leek

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden.