OFFICIËLE LEASEPROF VESTIGING

ALTIJD RUIM ASSORTIMENT OCCASIONS

VERHUUR VAN PERSONEN- & BEDRIJFSAUTO’S

Diagnose

Bij Autobedrijf Wierenga in Leek kunnen wij elke storing aan ieder merk of type auto uitlezen. Gaat er bij u een lampje branden? Onze specialisten hebben alle testgereedschap, deskundigheid en ervaring in huis om storingen snel op te sporen met behulp van professionele diagnose apparatuur. Zo bent u snel weer op weg.


Meest voorkomende storingen

De meest voorkomende storingen aan een auto zijn tegenwoordig op het dashboard af te lezen. Hoe ernstig de storing is, is te zien aan de kleur van het lampje dat brand. Een geel of oranje lampje betekent dat er spoedig gekeken moet worden naar het probleem. Maak direct een afspraak met de garage en laat uw auto controleren. Een rood lampje betekend dat u uw auto zo snel mogelijk aan de kant moet zetten en hulp moet inroepen om het probleem direct op te lossen. De meeste dashboards hebben waarschuwingen betreffende de motor, de airbag, de remmen, de accu en de koelvloeistof. Wij helpen u graag verder het probleem vast te stellen wanneer er bij een lampje geel, oranje of rood brand.

Elektronische systemen controleren: ABS, airbag, motordiagnose

Autobedrijf Wierenga in Leek heeft de juiste technici rondlopen om de storingen aan uw auto te achterhalen. Wij beschikken over diagnose-apparatuur die de fout of de storing kan lezen waardoor wij precies weten wat er aan de hand is met uw auto. Storingen met het remsysteem, de airbags of storingen aan de motor zijn een stuk gemakkelijker te herkennen dankzij deze nieuwe methodes. Zo kunnen wij de storing aan uw auto snel verhelpen en voor u het weet kunt u weer de weg op.

Automatische versnellingsbak storingen

Ook voor storingen aan de automatische versnellingsbak geldt dat een juiste diagnose noodzakelijk is voor het oplossen van het probleem. Met de juiste apparatuur kunnen onze technici problemen zoals slijtage, elektronische defecten, vervuiling en het gebruik van de verkeerde oliesoort snel detecteren. Dit maakt het mogelijk het probleem snel op te lossen waardoor u ook weer snel op de weg staat. Geeft uw dashboard een storing aan en wilt u graag weten wat er met uw versnellingsbak aan de hand is? Neem gerust contact op door ons te bellen of te mailen. Wij verschaffen u graag meer informatie!

vraag het aan de diagnose specialist van Leek

Uw naam

Telefoon

Email

Uw vraag

Over Ons

Autobedrijf Wierenga in Leek is een garagebedrijf voor alle soorten en merken auto’s. Naast het kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s, doen wij de volledige onderhoud zodat u weer veilig op de weg kan.

Contact

Autobedrijf Wierenga
Industriepark 31
9351 PA Leek
Nederland

0594-581165
info@autobedrijfwierenga.nl

Bovag Autobedrijf Wierenga
RDW erkend Autobedrijf Wierenga Leek

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden.