OFFICIËLE LEASEPROF VESTIGING

ALTIJD RUIM ASSORTIMENT OCCASIONS

VERHUUR VAN PERSONEN- & BEDRIJFSAUTO’S

Brandstofsystemen

Bij Autobedrijf Wierenga hebben we reinigingsmachines voor zowel benzinemotoren als dieselmotoren. Het maakt dus niet uit wat voor een motor in uw auto heeft, bij ons kunt u altijd terecht voor het reinigen van uw brandstofsystemen.


Voorkom veelvoorkomende problemen bij brandstofsystemen

Om uw auto soepel te laten rijden, heeft uw brandstofsysteem regelmatig onderhoud nodig. Vuil en aanslag kunnen ervoor zorgen dat het ontstekingsmechanisme niet meer soepel werkt en de verbranding van de benzine of het gas niet meer optimaal is.

Tegenwoordig zijn er allerlei nieuwe bio componenten aan de brandstoffen van een auto toegevoegd en die kunnen veel invloed hebben op de prestaties van uw motor en de mate dat uw motor onderhevig is aan vervuiling. Deze vervuiling blijft niet onopgemerkt voor de bestuurder van een auto. De motor start maar slecht, het vermogen van de motor wordt lager en het verbruik wordt juist hoger. Als u er gewoon mee doorrijdt, worden de klachten alleen maar erger: rookvorming, schadelijke uitstoot en uiteindelijk schade aan de injectoren en de pomp.

Brandstofsysteem en injectoren/verstuivers reinigen

Bij Autobedrijf Wierenga in Leek re-conditioneren wij uw brandstofsysteem door met speciaal ontwikkelde additieven uw motor te doorspoelen. Zo worden het injectiesysteem, de injectoren, de verstuivers, de verbrandingskamer en de kleppen volledig en grondig schoongemaakt. U zult merken dat uw motor makkelijker start, dat hij soepeler draait, en dat hij minder vervuilende gassen uitstoot. Daarnaast verbrand u minder brandstof en uw machineonderdelen gaan veel langer mee. En daar bespaart u weer een hele boel kosten mee. Voor een goed lopend brandstofsysteem raden wij u aan om bij elke 30.000 kilometer uw brandstofsysteem te laten reinigen. Autobedrijf Wierenga helpt u graag daarbij.

Reinigen van brandstofsystemen voor dieselmotoren

Het re-conditioneren van uw brandstofsysteem gebeurd door additieven toe te voegen met een speciale machine. Het is echter niet mogelijk om met alle machines zowel benzine als dieselmotoren te reinigen. Wij hebben reinigingsmachines voor zowel benzinemotoren als dieselmotoren. Het maakt dus niet uit wat voor een motor in uw auto heeft, bij Autobedrijf Wierenga kunt u altijd terecht voor het reinigen van uw motor.

vraag het aan de brandstofsystemen specialist van Leek

Uw naam

Telefoon

Email

Uw vraag

Over Ons

Autobedrijf Wierenga in Leek is een garagebedrijf voor alle soorten en merken auto’s. Naast het kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s, doen wij de volledige onderhoud zodat u weer veilig op de weg kan.

Contact

Autobedrijf Wierenga
Industriepark 31
9351 PA Leek
Nederland

0594-581165
info@autobedrijfwierenga.nl

Bovag Autobedrijf Wierenga
RDW erkend Autobedrijf Wierenga Leek

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden.