OFFICIËLE LEASEPROF VESTIGING

ALTIJD RUIM ASSORTIMENT OCCASIONS

VERHUUR VAN PERSONEN- & BEDRIJFSAUTO’S

Autobanden

Wij leveren een grote hoeveelheid types en merken autobanden zodat u nooit lang hoeft te wachten op nieuwe banden voor uw auto. Daarnaast slaan wij uw zomer of winterbanden op in ons bandenhotel zodat u gemakkelijk banden kunt wisselen.

Autobanden leveren uit een grote voorraad & opslag

Het onderdeel van een auto dat doorgaans het meest onderhevig is aan slijtage, dat zijn de autobanden. En dat is ook logisch, want de banden is het enige onderdeel van een auto dat direct in contact staat met de weg. Daarom kunt u bij Autobedrijf Wierenga in Leek altijd terecht voor nieuwe banden. Wij leveren een grote hoeveelheid types en merken autobanden zodat u nooit lang hoeft te wachten op nieuwe banden voor uw auto.

Daarnaast slaan wij uw zomer of winterbanden op in ons bandenhotel zodat u gemakkelijk banden kunt wisselen wanneer het zomer of winter wordt. Zo hoeft u uw banden niet thuis op te slaan en u kunt uw banden gelijk verzekeren tegen bijvoorbeeld diefstal en brand.

Autobanden uitlijnen & balanceren

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de automobilisten op een te lage bandenspanning rijdt. Behalve dat dit onveilig is, slijten de banden niet gelijkmatig en moeten ze sneller verwisseld worden. Het kost ook nog eens meer brandstof en zo lopen de kosten langzaam op. Autobedrijf Wierenga schenkt daarom extra aandacht aan de controle van uw banden. Wij hebben gekwalificeerde monteurs rondlopen die uw banden en velgen uitlijnen en uitbalanceren zodat u weer goed op de weg staat. Als u nieuwe banden bij ons laat installeren, balanceren wij de wielen ook voor u uit.

Autobanden reparatie en banden wisselen

Wij repareren uw lekke band en verwisselen de band als u een nieuwe nodig heeft. Wij hebben een ruime voorraad aan banden voor u klaarliggen zodat u nooit hoeft te wachten op nieuwe banden voor uw auto. In de winter heeft u weinig aan uw zomerbanden. Een winterband heeft een dieper profiel dan een zomerband en heeft daarom meer grip op de weg. Uw winterbanden daarentegen slijten in de zomer sneller dan uw zomerbanden. Het is daarom verstandig om elk jaar tweemaal uw banden te verwisselen. Kom langs bij Autobedrijf Wierenga in Leek voor al uw zaken omtrent uw autobanden.

Vraag het aan de autobanden specialist van Leek

Uw naam

Telefoon

Email

Uw vraag

Over Ons

Autobedrijf Wierenga in Leek is een garagebedrijf voor alle soorten en merken auto’s. Naast het kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s, doen wij de volledige onderhoud zodat u weer veilig op de weg kan.

Contact

Autobedrijf Wierenga
Industriepark 31
9351 PA Leek
Nederland

0594-581165
info@autobedrijfwierenga.nl

Bovag Autobedrijf Wierenga
RDW erkend Autobedrijf Wierenga Leek

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden.