OFFICIËLE LEASEPROF VESTIGING

ALTIJD RUIM ASSORTIMENT OCCASIONS

VERHUUR VAN PERSONEN- & BEDRIJFSAUTO’S

Auto onderhoud

U kunt bij Autobedrijf Wierenga in Leek terecht voor auto onderhoud en alle reparaties aan uw auto.


Onderhoud en reparatie van alle merken personenwagens en bedrijfsauto’s

Bij Autobedrijf Wierenga in Leek kunt u terecht voor al uw onderhoud en reparatie van uw auto. Wij doen alle personenwagens en bedrijfswagens tot 3500kg. Het maakt ons niet uit of het een oude of een nieuwe auto is. Wij hebben technici in huis om met alle auto merken te werken. De fabrieksgarantie blijft bij ons gewoon geldig. Reparaties worden ter plekke uitgevoerd en u hoeft geen afspraak te maken. Onze werkplaats is de hele week open en onze technici staan voor u klaar om u te helpen. Uiteraard staat de koffie ook klaar.

Zowel kleine als grote onderhoudsbeurten

Wij willen graag dat u altijd bij ons terecht kunt. Daarom doen wij naast gewone reparaties, zowel grote als kleine onderhoudsbeurten. Bij een klein onderhoud checken wij de auto op de belangrijkste punten zodat uw auto veilig en wel weer de weg op kan. Als uw auto behoefte heeft aan een goede onderhoudsbeurt kunt u ook altijd bij ons terecht. Uiteraard doen wij ook uw periodieke APK-keuring. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. We staan graag voor u klaar.

Onderhoud van remmen, schokbrekers, uitlaten en katalysatoren

Bij Autobedrijf Wierenga staan onze technici klaar om u te helpen wanneer u bijvoorbeeld piepende remmen heeft. We checken uw remschijven of remblokken en vervangen deze als dat nodig is. Wij vullen uw remvloeistof bij en zorgen dat u weer veilig de weg op kan met goed werkende remmen. Wij checken ook uw schokdempers zodat u weer comfortabel de weg op kan. Tevens kunnen wij ook uw uitlaat en uw katalysator nachecken en wij kunnen de roetfilters reinigen zodat u ook weer milieubewust de weg op kan. En om nog maar eens een van onze diensten te noemen, voeren wij ook een motorrevisie uit wanneer uw motor eens goed onder handen genomen moet worden.

Vraag het aan de auto onderhoud specialist van Leek

Uw naam

Telefoon

Email

Uw vraag

Over Ons

Autobedrijf Wierenga in Leek is een garagebedrijf voor alle soorten en merken auto’s. Naast het kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s, doen wij de volledige onderhoud zodat u weer veilig op de weg kan.

Contact

Autobedrijf Wierenga
Industriepark 31
9351 PA Leek
Nederland

0594-581165
info@autobedrijfwierenga.nl

Bovag Autobedrijf Wierenga
RDW erkend Autobedrijf Wierenga Leek

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden.