OFFICIËLE LEASEPROF VESTIGING

ALTIJD RUIM ASSORTIMENT OCCASIONS

VERHUUR VAN PERSONEN- & BEDRIJFSAUTO’S

APK-Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Bij Autobedrijf Wierenga in Leek bent u aan het juiste adres om uw auto weer veilig en vertrouwd de straat op te kunnen laten gaan. Autobedrijf Wierenga is het Erkend APK-Keuringsstation in Leek.


RDW erkende keurmeesters

Een niet goed werkende auto is een gevaar op de weg. Daarnaast kunnen de reparatiekosten van een auto flink oplopen wanneer deze niet goed onderhouden wordt. Het is daarom wettelijk verplicht om de auto om de paar jaar APK te laten keuren. Hoe langer u met een voertuig rijdt, hoe vaker u de auto moet laten keuren. Daarom kunt u altijd terecht bij Autobedrijf Wierenga voor een APK-keuring van uw auto. Onze APK-keuringen worden uitgevoerd door een RDW erkende keurmeester en u kunt daarom vertrouwen op een professionele keuring zodat u weer veilig de weg op kunt!

Controle van de wettelijk vastgestelde APK-eisen

Autobedrijf Wierenga in Leek voert voor u een complete APK-keuring uit. Onze APK-keuringen worden uitgevoerd volgens alle wettelijk vastgestelde eisen. Wij controleren uw remmen, uw wielophanging, uw schokdempers, uw banden, de stuurinrichting en de verlichting van uw auto. Daarnaast is het voor de verkeersveiligheid van belang dat uw auto niet te veel roest. Een beetje corrosie op de deur kan in principe geen kwaad. Maar als er een gat ontstaat in de body van een auto kan er metaal op de weg komen. Onze specialist kijkt daarom zorgvuldig uw auto na om dit te voorkomen.

Auto afgekeurd? Gratis herkeuring!

Ondanks goed onderhoud en verantwoordelijk rijgedrag kan het toch gebeuren dat uw auto afgekeurd moet worden. Behalve onze APK-keuringen voeren wij bij Autobedrijf Wierenga de benodigde reparaties uit. Afkeuringen door bijvoorbeeld kapotte lichten, versleten banden, niet goed werkende remmen of andere problemen lossen wij graag voor u op. Komt u daarna de auto herkeuren, dan is deze herkeuring gratis bij ons. Stap daarom gerust binnen bij Autobedrijf Wierenga en laat uw auto APK keuren door een van onze RDW erkende specialisten.

vraag het aan de APK-Keuring specialist van Leek

Uw naam

Telefoon

Email

Uw vraag

Over Ons

Autobedrijf Wierenga in Leek is een garagebedrijf voor alle soorten en merken auto’s. Naast het kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s, doen wij de volledige onderhoud zodat u weer veilig op de weg kan.

Contact

Autobedrijf Wierenga
Industriepark 31
9351 PA Leek
Nederland

0594-581165
info@autobedrijfwierenga.nl

Bovag Autobedrijf Wierenga
RDW erkend Autobedrijf Wierenga Leek

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden.