OFFICIËLE LEASEPROF VESTIGING

ALTIJD RUIM ASSORTIMENT OCCASIONS

VERHUUR VAN PERSONEN- & BEDRIJFSAUTO’S

Airco Service

Bent u op zoek naar een airco specialist? Wij kunnen uw auto airco repareren, uw auto-airco vullen, bijvullen of uw auto airconditioning installatie jaarlijks preventief controleren en onderhoud geven.


Airco diagnoses en periodieke controles

Warm of koud. Regen of zonneschijn. Een airco is onmisbaar in de auto. Maar een airco vereist wel regelmatig onderhoud. Wanneer een airco niet regelmatig wordt onderhouden, kunnen er al snel problemen ontstaan. Zo kan er bijvoorbeeld schimmel ontstaan in de verdamper van de airco. De nare luchtjes van schimmel en viezigheid is slechts het begin. Als de airco niet regelmatig wordt onderhouden, kan hij gemakkelijk stuk gaan. Bij Autobedrijf Wierenga voeren wij daarom periodieke onderhoudsbeurten voor u uit en achterhalen de problemen met uw airco met onze airco diagnose service.

Airco reparatie, vullen/spoelen

Wanneer wij eenmaal hebben vastgesteld wat het probleem is met uw airco, kunnen wij die uiteraard ook voor u repareren. Autobedrijf Wierenga voert volledige airco reparaties uit, spoelen het systeem door en vullen het koudemiddel bij. Zo voorkomt u nare geurtjes, tranende ogen en veel niezen door een airco die niet goed werkt. De auto koelt weer lekker snel af en beslagen ramen zijn al snel weer droog.

Jaarlijkse controle voorkomt hoge kosten

Het koudemiddel in het airco systeem zorgt voor koeling en een vlotte doorloop van olie door het systeem. Een airco verliest per jaar een kleine 10% van dit koudemiddel. Daar komt nog eens bij dat er gemakkelijk schimmel kan ontstaan in de verdamper van een airco. Geen of weinig onderhoud kan dus al snel veel geld gaan kosten. Kosten besparen door de airco minder te gebruiken werkt ook niet.

Juist als de airco minder wordt gebruikt verliest het meer koudemiddel en is de kans op schimmel groter. Daarnaast kan het gebeuren dat bij gebrek aan smering de olie niet goed circuleert waardoor zelfs ernstige schade kan ontstaan aan de airco. Gelukkig kan regelmatig onderhoud veel kosten besparen. Kom daarom even langs bij Autobedrijf Wieringa voor een volledige controle.

Vraag het aan de auto airco specialist van Leek

Uw naam

Telefoon

Email

Uw vraag

Over Ons

Autobedrijf Wierenga in Leek is een garagebedrijf voor alle soorten en merken auto’s. Naast het kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s, doen wij de volledige onderhoud zodat u weer veilig op de weg kan.

Contact

Autobedrijf Wierenga
Industriepark 31
9351 PA Leek
Nederland

0594-581165
info@autobedrijfwierenga.nl

Bovag Autobedrijf Wierenga
RDW erkend Autobedrijf Wierenga Leek

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden.