OFFICIËLE LEASEPROF VESTIGING

ALTIJD RUIM ASSORTIMENT OCCASIONS

VERHUUR VAN PERSONEN- & BEDRIJFSAUTO’S

Airco Well bij Autobedrijf Wierenga Leek

Wanneer werd uw airco voor het laatst gereinigd?

Het aircosysteem in uw auto houdt u fris in de zomer en uw ramen condensvrij in de winter. De airco zorgt dus in elk seizoen voor een comfortabele rit. We gebruiken hem dagelijks, maar vaak staan we er niet bij stil wat er zich allemaal in kan verzamelen. Naast lucht, worden ook partikels als stof, pollen bacteriën en andere ongewenste zaken meegezogen in de airco. Doordat de airco een vochtige omgeving is, is het dé ideale broedplaats voor schimmels.

Gericht en lokale aanpak

Vervuiling vraagt om een gerichte aanpak. Ultrasone verdampingssystemen, ozon generatoren of geursprays hebben geen effect op airco vervuiling aangezien ze de bron van het probleem niet aanpakken. Airco well® daarentegen werkt met het “Splash Effect” daar waar de vervuiling zich ophoopt; speciale vloeistoffen weken het vuil los en spoelen dit onder hogedruk weg.

Professionele aircoreiniging tijdens uw volgend onderhoud

Vraag tijdens uw volgend onderhoud naar een aircosysteemreiniging met airco well®, en ervaar het effect van de wereldwijd meest effectieve oplossing voor gezonde lucht in uw auto. De verdamper koelt de luchtstroom af door het vocht eruit te halen. Hierdoor heeft de verdamper een vochtige klimaat dat dé ideale voedingsbodem is voor bacteriën. De speciale airco well® Hygiënereiniger voor de aircoverdamper wordt direct op de verdamper gesproeid, met behulp van een krachtig drukbekerpistool. Het TUNAP Splash effect zorgt hierbij voor een snelle en grondige reiniging van vuilafzettingen op de verdamper.

Uw voordeel

Onze garage biedt deze reiniging voor u aan, zodat u weer gezond kunt ademen in de auto. Momenteel krijgt u bovenop gezonde lucht in de wagen een gratis flacon doucheschuimen een mooie korting op dé fiets-essentials van TUNAP Sports.

De belangrijkste feiten over het airco well® systeem:

  • Onafhankelijk geteste effectiviteit door de GUI (Gesellschaft für Umwelt- und Innenraumanalytik)
  • Geteste materiaalcompabiliteit in samenwerking met toonaangevende fabrikanten van aircosystemen
  • Zonder allergene kleur- en geurstoffen
  • Sinds vele jaren internationaal beproefde methode
  • Milieu- en gezondheidsvriendelijk
  • Verbeterde, milde formule met zeer hoge hygiënewerking

Klik hier voor meer informatie over een Airco Well reiniging

Over Ons

Autobedrijf Wierenga in Leek is een garagebedrijf voor alle soorten en merken auto’s. Naast het kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s, doen wij de volledige onderhoud zodat u weer veilig op de weg kan.

Contact

Autobedrijf Wierenga
Industriepark 31
9351 PA Leek
Nederland

0594-581165
info@autobedrijfwierenga.nl

Bovag Autobedrijf Wierenga
RDW erkend Autobedrijf Wierenga Leek

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden.